lauantai 24. toukokuuta 2008

Aamu mietteitä, pari yötä on nukuttu

Haaga-Helian (HH) ammatillisen opettajakorkeakoulun (AOKK) ensimmäiset lähipäivät ovat nyt ohi. Pari yötä on nukuttukin. Tällä perspektiivillä kaikki on kivaa. Ollaan uutta oppimassa ja on saatu paljon uusia kavereita. Verkostoitumista siis. Ihmisten kanssa on kiva jutella. Johtuneeko se sitten siitä, että on yhteinen tavoite ja erilainen tausta. Kaikilla on toki jonkinlainen mukava erikoisosaaminen ja se tuo kokemuksen ääntä keskusteluihin. Kumpa nyt pärjäisin porukassa.
Oma aikani on tässä vaiheessa mennyt työkalujen opetteluun, virittelyyn ja testaamiseen.
Lähipäivillä saatiin kesätehtäviä. Onneksi oli malttia niin, että käytin aikaa raportin kirjoittamisohjeiden selvittämiseen. Ne löysin hakukoneella Haaga-Helian mainion näköisiltä laatusivuilta. Muokkaan ohjeita nyt omaan ja tiimin käyttöön. Haaga-Heliassa ei ollut muuten latex-sivuja, kuten monissa ammattikorkeakouluissa. No on siis mietittävä, millä kirjoitan harjoitustyöt.
Saapas nähdä, kuinka paljon opin viikonlopun aikana.

1 kommentti:

Päivi Aarreniemi-Jokipelto kirjoitti...

Latex -sivuja ei ole. Minulla on kyllä ollut opiskelija, joka on käyttänyt latexia raportteja kirjoittaessaan. Voit käyttää haluamiasi välineitä kunhan saan tekstin vain sellaisessa muodossa, että pääsen sen lukemaan jossakin. Kuten lähipäivillä oli puhetta, niin voit käyttää myös oman organisaatiosi pohjia.